Meniu Închide
0%

Daca as fi intrebat cum sunt, as raspunde:

Prietenii si familia ma descriu ca fiind:

Chiar daca m-ar face sa ma simt bine intr-un final, o sarcina dificila pentru mine ar fi:

Una dintre calitatile mele de baza, este:

Ce m-ai putea auzi spunand unui prieten este:

Cea mai buna zi a mea ar fi daca

Autenticitatea pentru mine inseamna:

Cand ma simt stresat/a obisnuiesc sa:

Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult la oameni este:

Intr-o alta viata mi-ar placea sa fiu:

Intr-un grup deobicei...

Daca este necesar sa rezolvam o problema in echipa, deobicei...

Cand te afli intr-un conflict, cum te descrii cel mai bine?

Din nou... intr-un confict, care este stilul tau?

In jurul caror cuvinte gravitezi?

Afla Arhetipul Tau Principal Si Cum Iti Influenteaza Viata
Rege/Regina

CE ESTE ENERGIA REGELUI/REGINEI Cuvinte cheie: incredere, impamantare, materialitate, maturitate. Regele a reusit integrarea tuturor celorlalte 3 arhetipuri si este cel mai important dintre toate in sensul ca le integreaza si pe celelalte. CRESTE-TI ENERGIA REGELUI - Cunoaste scopul suprem al vietii tale si traieste in consecinta; - Traieste in acord cu valorile tale proprii; - In fiecare zi fa acele lucruri care te ajuta sa lasi in urma o lume mai buna; - Asuma-ti responsabilitatea pentru tot ceea ce esti, bun sau rau.
Amant/Curtezana

CE ESTE ENERGIA AMANTULUI/CURTEZANEI Cuvinte cheie: Pasiune, iubire, compasiune, emotie, senzualitate, idealism, sexualitate Atunci cand unei persoane ii lipseste arhetipul Regelui sau Razboinicului deobicei se axeaza mai mult pe energia Amantului. Este si primul arhetip care se dezvolta la barbati. CUM SA BENEFICIEZI DE ENERGIA AMANTULUI LA MAXIMUM - Incetineste ritmul si bucura-te mai mult de viata, de detalii in loc sa consumi mai mult; - Focuseaza-ti atentia pe frumusete si pe experienta in sine; - Cultiva energia entuziamsului si permite-i sa te ajute sa iti implinesti misiunea; - Petrece timp in natura si lasa energia ei sa te umple; - Focuseaza-te pe relatii, sexualitate, iubire, conversatii profunde
Magician/Femeie Mistica

CE ESTE ENERGIA MAGICIANULUI/FEMEII MISTICE Cuvinte cheie: maiestrie, viziune, cunoastere, planificare CUM SA CRESTI ENERGIA MAGICIANULUI - Dedica-te unei misiuni mai importante decat tine insuti; - Intra in contact cu spiritul tau artistic si creaza mai mult; - Gaseste-ti un mentor si asculta-l bine.
Razboinic/Amazoana

ENERGIA RAZBOINICULUI/AMAZOANEI Cuvinte cheie: justitie, actiune, furie, foc, intensitate. Razboinicul te ajuta sa iti urmaresti scopurile si sa castigi lupta cu problemele tale, insa poate deveni nesabuit atunci cand devine agresiv. CRESTE ENERGIA RAZBOINICULUI - Ia decizii radicale; - Fii asertiv, nu te ambala in conversatii; - Ofera-ti provocari; - Nu pleca capul la nedreptati; - Lucreaza la discplina.

Share your Results:

Invata Sa Citesti Cartile De Tarot

Curs complet de Hermetism si Tarot (4 Martie-30 Octombrie). Certificare prin Academia De Studii Spirituale "Seal Of Power" .

Vezi detalii
close

Primeste NOUTATI in casuta ta de email🎁

Înscrie-te pentru a primi ultimele chestionare si articole de autocunoastere prin email!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Da mai departe!

Te poate interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.