Meniu Închide

Alege Care Este Mama Copilului din Imaginea Alaturata!

Alaturi este o imagine in care se afla un copil si doua femei. Ceea ce trebuie sa faci este sa alegi care este mama din imaginea alaturata. Alegerea ta va dezvalui o parte ascunsa a personalitatii tale. Este ascunsa pentru ca se afla in "umbra" - umbra este p parte importanta a inconstientului nostru care odata ce este scoasa la iveala, vietile noastre devin mai constiente si mai asumate.

Alege Care Mama Din Aceasta Fotografie Ca Sa Iti Dezvalui O Parte Ascunsa A Ta
Stanga

Acesta nu este raspunsul potrivit insa este un semn ca poti sa intelegi un lucru foarte interesant despre tine: nu este absolut nicio problema cu tine si cu faptul ca ai facut aceasta alegere. Aproape 70% dintre cei care fac acest quiz dau raspunsul pe care l-ai oferit si tu. Asta inseamna ca esti o tipologie mai artistica si nu una analitica, esti o persoana vizionara si inovativa. Ai abilitati crescute de comunicare. Cei din jurul tau te considera o persoana cu gusturi in materie de filme sau imbracaminte.
Mama din dreapta

Daca ai ales femeia din dreapta, atunci ai facut alegerea corecta, chiar ea este mama copilului. Gandeste-te ca 70% dintre oamenii care fac acest quiz, aleg persoana din stanga. Esti o persoana analitica si esti atent/a la detalii. Ai considerat ca ea este mama si pentru in subcontient, creierul tau ti-a transmis faptul ca odrasla se afla indreptata cu fata catre ea. Acesta este un indiciu subtil laolalta cu expresia faciala care exprima grija din partea mamei. Capacitatea ta de a vedea subtilitatile atrage oameni in jurul tau care vin spre tine pentru a-ti cere adesea sfaturi si indrumari.

Share your Results:

close

Primeste NOUTATI in casuta ta de email🎁

Înscrie-te pentru a primi ultimele chestionare si articole de autocunoastere prin email!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Da mai departe!

Te poate interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.